WAT KLANTEN ZEGGEN

Als ondernemer hoor je uw product te kennen, hoor je te weten waar je mee bezig bent. Uniek trachten te zijn in wat je doet, samen met jouw team gaan voor perfectie. Maar dan komt het moment dat je er mee naar buiten moet komen, het moment dat je product de “juiste verpakking” nodig heeft. Opvallen tussen al de andere, maken dat jouw product er boven uitspringt. Zorgen voor een herkenning en maken dat je de juiste “huisstijl” hanteert. En dat is nu net het grote probleem, althans bij mij toch, als ondernemer. Vakmanschap, marketing en design zitten nu eenmaal niet vaak in dezelfde persoon, in hetzelfde huis.

’t Is Hier dat ik Beerpix op de juiste moment heb leren kennen, met weinig woorden wist hij precies wat ik bedoelde en kon hij vorm geven aan mijn logo, etiketten en verpakking van onze bieren.

Oordeel zelf!

 

Ed Van den Ouweland

Ged. Bestuurder ’T Pakhuis Antwerpen

WAT KLANTEN ZEGGEN

Zeer bedankt voor het puike werk bij het ontwerpen van het etiket. We hadden wat schrik dat we te hoog wilden grijpen met al onze wensen: het brouwershuis, Gilbert Van Schoonbeke én honing tegelijk op één etiket. Maar kijk, uw inzicht ter zake heeft er een juweeltje van gemaakt!

Zeer bedankt voor de moeite en gefeliciteerd met het resultaat!

 

Hans Bombeke

Voorzitter Antwerps BierCollege

WAT KLANTEN ZEGGEN

Beerpix weet exact wat je in je hoofd hebt, zelfs nog voor je dat zelf weet.

Hij werkt het ontwerp super professioneel af en het ziet er nog geweldig goed uit ook.

 

Hans Jenssen

Hobbybrouwerij De Hopjutters

Copyright © 2015. All rights reserved.

BEERpix - part of graFISH design.

+32 (0)498 08 65 81 / cheers@beerpix.be