BIERLABEL & EXTRA

Een logo, bierlabel, kroonkurk, bierglas … zorgen voor de uitstraling en zijn van onschatbare waarde voor uw bier. Ze zijn de reden dat mensen voor uw bier kiezen!

 

We bekijken samen welke stijl het best bij uw bier past om zo tot een geschikt design te komen. Een voorstel zal uitgewerkt worden om te zien of de stijl naar wens is. Na uw beoordeling zullen er de nodige aanpassen worden uitgevoerd. Een drukklaar bestand zal daarna worden opgemaakt, waarbij u, kan kiezen om uw ontwerp via Beerpix te laten drukken of om zelf een drukker te contacteren, ook in dit geval zal Beerpix u bijstaan met tips en advies.

 

U heeft al een gepersonaliseerd bierlabel ontwerp vanaf 100euro!

PRINT & MARKETING

Naast zaken als bierlabels zijn zaken zoals verpakkingen of een sterke marketing campagne van cruciaal belang om met uw bier een stap voor te zijn op de vele andere bieren op de markt.

Er zijn vele zaken die u hierbij kunnen helpen, verpakkingen, posters, biervilten, … of tabletents om de tafels op café of terras op de hoogte te brengen van uw bier of uw promo campagne.

 

Van het bedenken tot uitwerken van een campagne of enkel voor het maken van een verpakking of poster, … Beerpix denkt met u mee om het nodige voor uw bier te doen!

WEB & SOCIAL MEDIA

Laat men online watertanden of breng iedereen op de hoogte van uw nieuw bier. In deze tijd valt een website of vlot draaiende Facebook pagina of andere sociale media niet meer weg te denken.

Het is de meest gebruikelijke manier om mensen op de hoogte te brengen van het draaiende rond uw bier! Heeft u al een mooie website en/of Facebook pagina kan Beerpix u nog altijd bijstaan met het voorzien van een nieuwe banner om deze regelmatig op te frissen of vernieuwen.

 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, het zijn er veel!

WAT KLANTEN ZEGGEN

Zeer bedankt voor het puike werk bij het ontwerpen van het etiket. We hadden wat schrik dat we te hoog wilden grijpen met al onze wensen: het brouwershuis, Gilbert Van Schoonbeke én honing tegelijk op één etiket. Maar kijk, uw inzicht ter zake heeft er een juweeltje van gemaakt!

Zeer bedankt voor de moeite en gefeliciteerd met het resultaat!

 

Hans Bombeke

Voorzitter Antwerps BierCollege

Copyright © 2015. All rights reserved.

BEERpix - part of graFISH design.

+32 (0)498 08 65 81 / cheers@beerpix.be